SUUNNITTELU

Gazz:n upeiden printtiasujen suunnittelun takana ovat Aino, Mari ja Pauliina. Ota yhtettä suunnittelijaan ja kerro toiveesi suunnitelmasta. Lähtökohtana suunnittelulle voi olla esim. ohjelman musiikki, teema, inspiraatiokuva tai voitte myös antaa taiteilijalle vapaat kädet suunnitteluun.

Jokaiselta suunnittelijalta löytyy myös valmismalliston pukuja, jotka ovat edullisempi vaihtoehto. Löydät valmismallistoon kuuluvat puvut täältä!

Aino Hakala

Hei, Olen Aino Hakala graafinen suunnittelija, vaatetus artesaani, voimisteluseura aktiivi ja lasten akrobatiaryhmän ohjaaja. Viikottaiseen ohjelmaani kuuluu näiden ohella myös koripallokoulun ohjaaminen. Harrastan itse akrobatiaa ja telinevoimistelua sekä satunnaisesti tankotanssia ja ratsastusta.

Printtiasujen suunnittelussa yhdistyy ihanasti kaikki omat intohimon kohteeni. Visuaalisuus, taide ja voimistelu, näyttävät printit jotka pääsevät loistamaan kisalavolla ja esityksissä. Suuri innoittajani on Cirque du Soleil ja sen ihanan mystinen, värikäs maailma.

Otahan yhteyttä ja suunnitellaan unelmien asut juuri teille!

aino@jokigraphic.fi

http://www.leotardsbyaino.fi/

https://www.instagram.com/leotardsbyaino/

Mari Lindfors

Moikka! Olen Mari Lindfors – printtisuunnittelija, vaatetusmuotoilija ja voimistelun moniosaaja.

Kun aloitin printtisuunnittelijana vuonna 2013 työskentelytapani olivat todella erilaiset – ensimmäiset printtipukuni oli piirretty kartongille, josta kuvat skannattiin ja tulostettiin kankaalle. Suomessa sublimaatiotekniikalla toteutettuja printtipukuja ei ollut vielä tehnyt kukaan muu. Intohimoisella vimmalla lähdimmekin Sanserin ja Gazzin kautta kehittämään Suomen voimistelupukujen historiaa uusiksi ja yhteistyömme on jatkunut jo lähes 10 vuoden ajan.

Suunnittelijana iso voimanlähteeni on kiinnostus hulluihin väriyhdistelmiin ja räväkkään yksilölliseen suunnitteluun. Lähtökohtanani on aina ollut into tuoda jotain uutta ja innovatiivista Suomen ja Pohjoismaiden kilpailu – ja esiintymisasuihin. Asiakkaan toiveet ja värimaailma ja teema luovat pohjan suunnittelulle. Valmis puku on viimeistelty kokonaisuus, joka saa sen kantajan tuntemaan olonsa itsevarmaksi ja rohkeaksi.

Minut saattaa usein bongata joukkuevoimistelukilpailuista tuomaripöydän takaa tai koreografina jännittämässä maton reunalla. Vapaapäivinäni vietän aika perheeni ja ystävieni kanssa ja kuuntelen paljon äänikirjoja.

https://www.madly.fi/

https://www.instagram.com/madlyfinland/

Pauliina Penttilä

Hei, nimeni on Pauliina Penttilä, olen sekä media-alan opiskelija että visualisti. Olen mukana suunnittelemassa voimistelijoille, urheilijoille ja muiden harrastajien käyttöön GAZZ- printtipukuja.

Vapaa-aikani menee suunnitellen visuaalisia projekteja, kuten erilaisia taidetöitä, lyhytelokuvia ja editoituja videoita.

Minulla on pitkä historia takana joukkuevoimistelusta, harrastaessani lajia noin yhdentoista vuoden ajan. Lopettaessani voimistelun, jatkoin tanssin parissa, mutta hyvin pian joukkuevoimistelun maailma veti minut takaisin sisäänsä. Tällä kertaa tosin maton reunalle valmentajan roolissa. Olen valmentanut vuodesta 2013 aina tähän päivään ja tänä aikana olen ollut mukana suunnittelemassa lukuisat puvut ja koreografiat joukkueellemme kisamatoille.

Suunnittelu ja luova työ ovat minulle tärkeässä roolissa, jotta koen arjen mielekkäänä. Piirtäminen on aina ollut mukanani tavalla tai toisella, jo ala-asteen kuvataidekoulusta nyt taideakatemiaan saakka. Printtipukujen suunnittelussa pääsen luovimaan tyhjästä uutta, samalla yhdistäen mukaan rakkaan harrastukseni, piirtämisen. Päämääräni onkin, että saan suunniteltua voimistelijan päällä olevalle kankaalle jotain vaikuttavan kaunista, asiakkaan toiveet huomioiden. Otan inspiraatiota esimerkiksi luonnosta ja suosin suunnitteluissani puhtaan tyylikästä ulkoasua yhdistelemällä keskenään sulosointuisia värikomboja.

p.penttila@outlook.com

https://www.instagram.com/print.leotards/

https://www.youtube.com/watch?v=0hiSP6KrjAw