TILAUS- JA TOIMITUSEHDOT

Kiitos mielenkiinnosta Gazzin kilpailu- ja esiintymisasujakohtaan! 

Tähän ohjeistukseen on kerätty tärkeää tietoa koskien pukujen tilaamista ja toimitusta, sekä huomioon otettavia seikkoja liittyen käyttämäämme valmistustekniikkaan. 

Valikoimassamme on kolme voimistelupukumallia: hamepuku, haalaripuku ja aerobicpuku.

Pukujen hinnat sisältävät painatuksen ja ompelun mallipukujen kaavoilla. Puvun kiinnitystavaksi voi valita vetoketjukiinnityksen tai pisarakiinnityksen neppareilla.  

Puvut on mahdollista tilata ilman ompelua, jolloin hintaan sisältyy kuvioinnin painatus lycraan ja kaavanosien leikkaus. Ompeluohjeet tai kiinnitystarvikkeet (vetoketjut, nepparit) eivät sisälly hintaan. 

Toimitusaika on n. 1–4 viikkoa siitä, kun saamme valmiin painokelpoisen painoaineiston suunnittelijalta. 

SUUNNITTELU 

Suunnittelusta vastaa Gazzin ulkopuolinen taho. Gazzin kanssa yhteistyössä toimii muutamia suunnittelijoita, mutta myös oman suunnittelijaa voi käyttää. Painoaineiston muodosta toimitetaan erikseen ohjeistus. 

Suunnittelijan mallinnus on aina vain mallinnus. 2D-kuva ei toista pukua virheettömästi. Siksi pienet erot printissä tai sävyissä ovat mahdollisia. 

Puvut tulostetaan erikseen omalla profiililla, jotta värit olisivat mahdollisimman kirkkaat, mutta ne eivät voi olla 100 % samat kuin näytöllä luonnoksessa, koska tulostimen ja näyttöjen väriavaruus on eri. Tämän takia värit saattavat näyttää hieman kirkkaammilta näytöllä, kuin valmiissa puvussa. 

Kun pukuun yhdistetään eri kankaita (esim. lycra yläosa ja verkkohelma) on todennäköistä, että kankaiden sävyissä on erovaisuutta, sillä painopohja on eri, mutta väriprofiili täysin sama. 

Halutessaan puvusta voi tilata mallipuvun ennen lopullista tuotantoa. Mallipuvun kustannukset arvioidaan tapauskohtaisesti. 

GAZZSUITS MALLISTO

Gazzsuits mallistojen puvut sisältävät suunnittelun, eikä niiden tilaukseen tule tuotannon aloitusmaksua.

Verkkosivujen vedos on 2D-kuva ja siksi valmiin puvun printissä voi olla pieniä eroavaisuuksia kuvaan verrottuna. Eroavaisuuksia esiintyy etenkin saumojen kohdalla, sillä puvut tehdään uniikkina käsityönä.

SOVITUSPUVUT 

Kun Gazz on valikoitunut pukujen toimittajaksi, voitte tilata sovituspuvut. Sovituspuvuista ei tule lisäkustannuksia. 

Puvut tilataan mallipukujen mukaan. Emme tee räätälöityjä pukuja, ja vain erikseen mainitut muutostyöt ovat mahdollisia lisäveloituksesta. Muutostöitä ovat esimerkiksi hihojen tai lahkeiden pidennys/lyhennys. 

TILAAMINEN JA TOIMITUS

Virallinen tilaus tehdään tilauskaavakkeella. Toimitusaika voidaan vahvistaa vasta kaavakkeen vastaanottamisesta. 

Tilauskaavake täytetään kokojen vahvistuttua ensisijaisesti sähköisellä alustalla. Tilaaja saa linkin kaavakkeeseen.  

Jos käytössä ei ole sopivaa laitetta kaavakkeen täyttämiseen, voi tilauskaavakkeen täyttää paperisena. Sovituspukujen mukana tulee paperinen kaavake. 

Puvut toimitetaan Postin palveluja käyttäen, useimmiten pakettiautomaattiin.

LASKUTUS

Lasku lähetetään tilauskaavakkeessa ilmoitettuun sähköpostiosoitteeseen samaan aikaan, kun puvut lähtevät postiin. Maksuaika on 14 arkipäivää.

MUUTA TÄRKEÄÄ HUOMIOITAVAA 

Mikäli Gazz toimittaa asiakkaalle pelkät kankaiset kaavanosat tai koristelaa’at, ei valmiissa puvussa saa olla mitään merkintöjä, etikettejä tms. mistä ilmenisi puvun muu ulkopuolinen toimittaja tai valmistaja.  

Sublimoidussa lycrassa toinen puoli jää aina valkoiseksi. 

Kuvioinnista johtuvat pienet eroavaisuudet eivät oikeuta hinnan vähennykseen. Tämä tiedoksi koska esim. hihojen/lahkeiden lyhennys saattaa vaikuttaa kuviointiin. 

Emme kiinnitä tai myy strasseja tai sormilenkkejä. 

Satunnaisesti leikkaamme ylimääräisiä pukuja tai värimääritykset voivat mennä väärin tms. joten pidätämme oikeuden tehdä sellaisista puvuista sovitus-/mallipukuja.